31 mai 2010

Graduation...

George Călinescu spunea: "Timpul este o valoare de sentiment - pentru unii trece prea repede, pentru alţii prea încet." Pentru mine a trecut prea repede.

Frumoși au fost anii de liceu și momentele petrecute alături de colegi (XII-F Colegiul Național Vlaicu Vodă, Curtea de Argeș). Cu greu m-am despărțit de ei, banchetul s-a lăsat cu lacrimi și promisiuni că ne vom revedea.
M-am înscris apoi la Facultatea de Litere, secția Comunicare și Relații Publice(CRP), unde am întâlnit alți oameni alături de care am studiat din 2007 până în 2010. Ca orice student, am trecut și prin bune și prin rele, dar întotdeauna totul a ieșit bine, chiar dacă o restanță și multe proiecte mi-au cam dat bătăi de cap. Așa e viața de student, frumoasă și de neuitat.

Facultatea a luat sfârșit. Vineri, începând cu orele 14, în Aula Magna de la Facultatea de Drept, CRP-iștii își vor lua la revedere de la profesori și colegi și vor primi diploma de absolvire. Apoi, cum se procedează de obicei, vor arunca celebrele "pălării". Se anunță a fi un eveniment frumos.

Alături de colegii mei, am creat o leapșă cu Povești de absolvire. Vezi mai multe pe Facebook - Absolvirea.

Și bucurați-vă de anii frumoși de facultate pentru că nici nu o să observați cât de repede trec.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu