8 nov. 2009

Zodia îţi spune ce animal de companie ţi se potriveşte

Berbec
Eşti o persoană extrem de ocupată. Jobul va fi întotdeauna pentru tine pe primul plan. Nu este cazul să-ţi iei un animăluţ care să aibă nevoie de prezenţa ta. Cel mai bine ţi se potrivesc peştii.

Taur
Îţi place să conduci şi să fii ascultat. Oricât de mult ţi-ar plăcea animalele haioase şi micuţe este cazul să îţi alegi unul ascultător în primul rând. Ţi se potriveşte foarte bine o broască ţestoasă.

Gemeni
Pentru că-ți place compania, ai nevoie de un animal care să fie alături de tine tot timpul. Un câine ar fi o alegere foarte bună. Bichonul ar fi cel mai potrivit pentru tine.

Rac
Persoanele născute în zodia Racului au nevoie de tandrețe. De aceea, îți vei dori un animăluț de casă drăgăstos, prietenos și afectuos așa cum este labradorul, care se va atașa foarte repede de tine.

Leu
Felinele se înțeleg foarte bine între ele. Deși de cele mai multe ori îți arăți latura războinică, ai și tu nevoie la rândul tău de dragoste. O pisică inteligentă, activă, afectuoasă și jucăuță este unul dintre animalele care ți s-ar potrivi cel mai bine.


Fecioară
Ordinea și curățenia sunt unele dintre cele mai importante lucruri pentru tine, de aceea animalul tău de companie nu trebuie să te scoată din ritmul tău. El nu trebuie să facă dezordine și nici să-ți dea dureri de cap; un hamster ar fi perfect pentru tine.


Balanță
Tot ceea ce este frumos îți place; în general cei născuți în zodia Balanței sunt atrași de artă și culori deosebite. De aceea peștii exotici în nuanțe de roz, albastru, turcoaz, unele dintre culorile tale favorite, te vor încânta prin mișcările lor grațioase.

Scorpion
Te poți număra printre puținii care iubesc reptilele. Pe de altă parte o pisică de rasă abisiniană, descendenta pisicilor sacre din Egipt, te-ar fascina cu siguranță.

Sagetător
Îți place să călătorești, adori plimbările și excursiile. Un câine lup ți s-ar potrivi perfect. Te va putea însoți peste tot pe unde îți place să mergi și te va ajuta să evadezi din cotidian.

Capricorn
Ești o persoană introvertită, de aceea preferi un animal de companie care să nu te solicite prea mult. Păsările precum perușii sunt o alegere foarte bună și în concordanță cu temperamentul tău.

Vărsător
Ai o fire prietenoasă, ceea ce te face să îți dorești compania unui cățeluș. Cei de talie mică ți s-ar potrivi cel mai bine. Sunt jucăuși și iubesc necondiționat; te va binedispune cu siguranță.

Pești
Cel mai potirivit animal pentru tine este cel care nu necesită prea multă îngrijire. Deși ești o persoană afectuoasă, câteodată nu acorzi atenție animăluțului tău. Pisica Persană nu este atât de pretențioasă precum alte rase, de aceea v-ați înțelege de minune.


Sursa: www.bewell.ro

2 comentarii:

Ioana Radu spunea...

Chiar imi plac cainii.
:X

Anonim spunea...

nu prea se potrivesc:) ) la mine (

Trimiteți un comentariu