25 iul. 2009

Sometimes life sucks

Totul se năruie când te aştepţi mai puţin, totul nu mai iese aşa cum te aşteptai, iar viaţa ta ia o altă întorsătură. Devine din roz, incoloră. Zici: "Mâine e o nouă zi", dar când aceasta vine, everything is the same. Încerci să treci peste, dar când vezi că nimic nu se schimbă, renunţi. Ajungi să te obişnuieşti cu ideea că viaţa... te cam joacă pe degete. Uneori îi ceri un singur lucru, iar acela se întâmplă chiar invers sau chiar deloc. Te resemnezi...

A avut dreptate cine a zis că viaţa e o scenă, iar noi suntem actorii. Pe ea nu o intereseaza cât a durat, ci cât de bine s-a desfăşurat. Uneori scena vieţii are un sfârşit bun, alteori mai puţin bun sau unul la care nu te aştepţi. Nu te mai gândeşti ce se va întâmpla mâine pentru că te aştepţi la orice.
Vrei să fugi undeva departe, singur, undeva să uiţi de tot şi de toate.

Un singur lucru ştiu: viaţa îţi înfige un cuţit pe la spate când te aştepţi mai puţin şi nu doar atât, îl mai învârte şi în rană. Şi te lasă aşa.


GARY JULES MAD WORLD
Vezi mai multe video din Muzica

5 comentarii:

Razvan. spunea...

da, corect tot ce ai scris. :)

Ioana Radu spunea...

Ma gandesc, daca pe scena vietii uitam replicile - exista posibilitatea de a improviza. Si doar asa, poate, neurmand cursul lin al piesei, doar asa ne putem gasi scaparea.
Iar cine nu cade niciodata, inseamna ca nici nu a urcat.
Esti speciala, Gia.

Hălăţel spunea...

"Un singur lucru stiu: viata iti infige un cutit pe la spate cand te astepti mai putin si nu doar atat, il mai invarte si in rana. Si te lasa asa."

Foarte foarte frumos spus!
A si frumoasa melodia.:D N-am mai ascultat-o demult...;))

Anne spunea...

De acord cu tine :)

Suflet naiv spunea...

Mi-ai citit gandurile :-<

Trimiteți un comentariu